.

.

 

.

HVZ/Vivendi wacht nacompetitie om lijfsbehoud

De handbaldames van HVZ/Vivendi moeten via de nacompetitie het hoofdklasseschap veiligstellen.

Al voorafgaande aan het duel tegen SDOL uit Luttenberg was dat een feit, want de verliespartij (34-27) was niet meer van invloed op de stand. 
Door blessures moest er flink gepuzzeld worden en bij de warming-up bleek ook de vaste keepster niet inzetbaar. Een flinke domper die zeker van invloed was op het wedstrijdverloop. SDOL speelde het vertrouwde aanvalsspel, maar HVZ/Vivendi wist dat bij vlagen goed af te stoppen. Een achterstand bij rust was echter niet te voorkomen (18-13). 

De tweede helft vertoonde een vergelijkbaar spelbeeld. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 34-27. Gelet op de omstandigheden was de equipe uit Zweeloo/Oosterhesselen niet ontevreden over het vertoonde spel en de uitslag. 

HVZ/Vivendi speelt volgende maand met de vijf nummers elf uit de andere hoofdklassen een beslissingstoernooi op neutraal terrein. Van de zes ploegen kunnen twee zich handhaven en de andere vier ploegen degraderen naar de eerste klasse.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel