.

.

 

.

Handbaldames HVZ/Vivendi dalen af naar eerste klasse

De handbaldames van HVZ/Vivendi zijn er zondagmiddag in het Brabantse Boekel niet in geslaagd om het vege lijf in de hoofdklasse te redden.

De formatie uit Zweeloo/Oosterhesselen ging in het beslissingstoernooi in vijf finales onderuit. De handbaldames waren qua spelniveau vrijwel gelijkwaardig aan de vijf opponenten. Het feit dat een aantal teams met hars speelde, gaf voor een belangrijk deel de doorslag. In de eerste finalewedstrijd tegen Bentelo hield HVZ/Vivendi in de beginfase nog stand tot 2-1, waarna door balverlies uiteindelijk een 8-2 verlies werd geïncasseerd.

In het vervolg liep de ploeg achter de feiten aan. De twee daaropvolgende wedstrijden gingen ook verloren, waarna Aalsmeer op karakter met 5-3 werd verslagen. De laatste wedstrijd tegen Vios uit Beltrum ging gelijk op. Toch trok HVZ/Vivendi net aan het kortste eind en keerde als zesde en laatste huiswaarts. ”Een leerzame ervaring, maar helaas niet de uitkomst die we gehoopt hadden”, blikte routinier Elske Huitema terug.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel