.

.

 

.

Beachvoetvolleybaltoernooi, de 15e editie staat voor de deur

Het Sweeler beachvoetvolleybaltoernooi staat weer voor de deur. Op zaterdag 3 juni is het zover: de aanmeldingen stromen binnen.

De parkeerplaats op sportpark ‘t Alterbarg zal weer omgetoverd worden tot een ware arena! We zijn inmiddels al weer aangekomen bij de 15e editie. En ook dit keer zal het tot een ware climax komen. De aanmeldingen stromen binnen en het maximaal aantal deelnemers is bijna bereikt. Voor de 40+-groep is er een nieuwe categorie toegevoegd. Kom allemaal naar ‘t Alterbarg om te aanschouwen wie er met de grote wisselbeker naar huis gaat.

Archieffoto 2017
Bij de mannen is de vraag, kunnen Martin Pronk en Jarno Rotgers hun titel verdedigen? Of gaat er een ander koppel met de beker naar huis. Datzelfde geldt voor de dames: gaan Kim Reinders en Joanne Katerberg opnieuw met de grote beker naar huis?

Mis niets van dit spektakel dat begint om 17.00 uur. En aansluitend vanaf 21.00 uur - direct na de finale en prijsuitreiking - natuurlijk een fantastische afterparty met de Buurman & Buurman-show in de arena op het zand. Tot zaterdag 3 juni!

Het Beachvoetvolleybalbestuur

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel