.

.

 

.

NK Schoolhandbal levert geen prijs op voor obs De Anwende,

maar wel een mooie en bijzondere ervaring. Een plaats bij de beste tien schoolhandbalteams is al een prestatie op zich.

Amper teruggekeerd van het schoolkamp op Schiermonnikoog, stapte de schoolhandbalploeg van obs De Anwende afgelopen zaterdagochtend om 7.45 uur de bus in voor het NK Schoolhandbal in Arnhem. Na een tussenstop in Oosterhesselen, waar twee teams van obs De Woert en aanhang het gezelschap completeerden, werd koers gezet naar sporthal Valkenhuizen in Arnhem.

Obs Anwende schaart zich bij beste tien schoolhandbalteams in Nederland
Nadat de jongens van groep 8 van De Anwende op 27 mei het Drents kampioen schoolhandlbal op hun naam schreven, moesten ze zaterdag in Arnhem de strijd aanbinden met de tien beste jongensteams van Nederland om het Nederlands kampioenschap.
Vanaf 10.00 uur speelde het team van De Anwende de eerste ronde van vier poulewedstrijden. Drie partijen werden helaas verloren en één eindigde in een gelijkspel. Daarmee zat het NK Schoolhandbal voor De Anwende er ook op. Het was duidelijk dat de jongens niet het niveau van de eerdere toernooien konden aantikken.

Schoolkamp nog in de benen
Dat was ook niet zo verwonderlijk direct na een enerverend schoolkamp op Schiermonnikoog. In ieder geval vertrok de ploeg met opgeheven hoofd uit de Gelderse hoofdstad weer terug naar Aalden en ze kunnen terugblikken op een mooie en bijzondere dag!
Desirée en Monique bedankt voor de coaching en begeleiding. Ouders, broers en zussen bedankt voor de aanmoediging en gezelligheid !

Boven vlnr: coach Desirée Meems, Roar Scholing, Gert Kregel, Thias Nijenbanning, Jan Heidemans, Thomas Meems, coach Monique Heidemans. 
Onder vlnr: Merijn Alting, Ferre Beukers, Qike Nijenbanning en Thijs Mensinga.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel