.

.

 

.

HVZ/Vivendi neemt met ruime zege revanche op HVE 2000

In de eerste klasse hebben de handbaldames van HVZ/Vivendi zaterdagavond met een ruime overwinning revanche genomen op de heenwedstrijd tegen HVE2000, die nipt verloren ging.

De ploeg van Nico Einhaus had dus iets goed te maken en deed dat in sporthal De Goorn ook. In het begin van de wedstrijd ging de strijd gelijk op en leek het wederom een spannende pot te worden. HVZ/Vivendi was wel de bovenliggende partij, maar de bezoekers uit Erica wisten getuige de 12-9 ruststand in het spoor te blijven. In de tweede helft vloeiden de krachten bij de gasten langzaam weg en hadden zij geen antwoord meer op de snelle tegenaanvallen. De ploeg uit Zweeloo/Oosterhesselen liep eenvoudig uit tot een 27-15 overwinning. 

Door de zege voert HVZ/Vivendi met 22 punten uit 13 duels de ranglijst aan. Dat is een punt meer dan Hurry-Up, dat nog wel een duel tegoed heeft.
Dames 2 won met dezelfde cijfers (27-15) van het 2e van HVE2000.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel