.

.

 

.

Koploper HVZ/Vivendi deelt punten met HVC: 24-24

De handbaldames van HVZ/Vivendi hebben zondagmiddag de punten gedeeld met HVC uit Barger-Compascuum: 24-24. 

In de fonkelnieuwe sporthal De Klabbe in het naburige Emmer-Compascuum trof de formatie van Nico Einhaus een geduchte opponent, veel scorend uit de snelle tegenaanval. Met dat wapen wisten ze de bezoekers uit Zweeloo/Oosterhesselen een aantal keren te verrassen, terwijl HVZ/Vivendi nog moest wennen aan het harsgebruik in deze pot. Binnen no-time stond er al een 5-0 achterstand op het bord. Voor rust wist HVZ/Vivendi wel weer aan te haken en was het 15-14 voor de thuisploeg. De dekking stond in de tweede helft een stuk  beter, maar doordat de bezoekers aanvallend af en toe opgelegde kansen niet wisten te benutten bleef het spannend. De eindstand was 24-24.

HVZ/Vivendi is met 23 punten uit 14 duels lijstaanvoerder in de eerste klasse. Hurry-Up staat tweede met 21 punten, maar heeft nog wel twee duels tegoed.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel