.

.

 

.

Drentse Golfclub De Gelpenberg trots op ‘19e hole’

Met het symbolisch plaatsen van de vlag op ‘19e hole’ heeft wethouder Joop Brink van de gemeente Coevorden vanmiddag het volledig gerenoveerde clubhuis van DGC De Gelpenberg in Aalden geopend. Brink deed dit samen met Marcel Kocks, voorzitter van de golfclub.

Bij De Gelpenberg bestaat de golfbaan uit 18 holes, maar het is voor de golfers altijd goed uitrusten en nagenieten op hole 19: het clubhuis. Dat clubhuis is de afgelopen maanden drastisch onderhanden genomen. Alleen de spreekwoordelijke muren zijn blijven staan en verder is alles opgefrist en nieuw ingericht.

50-jarig bestaan
DGC De Gelpenberg viert in 2020 het 50-jarig bestaan en in de aanloop daarnaar toe worden het clubhuis, het parkeerterrein en de aanrijroute gerenoveerd en gewijzigd. Daarnaast zullen ook een aantal zaken rondom de golfbaan worden vernieuwd en aangepast waarbij de focus ligt op (duurzaam) beregenen.

Op Tweede Paasdag werd de eerste mijlpaal bereikt: onder grote belangstelling van genodigden en leden vond de opening van het vernieuwde clubhuis plaats. ‘Het clubhuis is helemaal klaar voor de toekomst en maakt duidelijk dat een bezoek aan het golfcomplex in Aalden veel meer is dan zo maar een rondje golf’, aldus het clubbestuur.

Bron: Coevorder Courant

Bijschrift foto: Het clubhuis van DGC De Gelpenberg werd de afgelopen periode flink onder handen genomen. Op de '19e hole' is het voor de golfers goed toeven. (Foto: DGC De Gelpenberg)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 april 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel