.

.

 

.

Golfclub De Gelpenberg verkozen tot beste golfbaan van 2020

Golfclub De Gelpenberg is verkozen tot beste golfbaan van 2020. Op basis van onder meer baankwaliteit, golfacademy, horecavoorzieningen en gastvrijheid is de sportvereniging het best beoordeeld, zo liet de Nederlandse Golf Federatie (NGF) afgelopen vrijdag weten aan de club uit Aalden.

Op basis van een zogeheten 'Players First enquête' hebben bezoekers van De Gelpenberg een stem uitgebracht. De golfclub zelf noemt de prijs een zeer knappe prestatie. "En voor het eerst dat een club uit Drenthe deze prijs in ontvangst mag nemen."

Normaal gesproken worden de awards uitgereikt tijdens het Nationaal Golfcongres. Door corona kon dat dit jaar niet doorgaan.

De Gelpenberg is van 2 tot 4 september a.s. gastheer van een wedstrijd van de Pro Golf Tour. Faber Exposize heeft zich als partner en titelsponsor verbonden aan het toernooi.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel