.

.

 

.

Buren, bedankt!

Wij hebben genoten van de burendag op 18 augustus, hopelijk jullie ook.

Ben je enthousiast geworden over het golfen, lees dan even de informatie over golfstart, de ideale manier om kennis te maken met deze prachtige sport. Tijdens de eerste 6 lessen maak je kennis met de verschillende onderdelen zoals putten, korte slagen, uit de bunker (zandbak) slaan en de volledige swing. www.dgcdegelpenberg.nl/de-golfacademy/informatie-golfstart/

Liever met dames een kennismaking met golf? Dan hebben we een leuke First Date dag gecombineerd met een lekkere lunch/borrel. Binnenkort plannen we een nieuwe first dates datum.
Kijk even op onze website voor meer informatie: https://dgcdegelpenberg.nl/de-club/womens-golf/

Of wil je meer informatie over een lidmaatschap, kijk dan op: www.dgcdegelpenberg.nl/de-club/lidmaatschappen


We verwelkomen je graag een keer op de Gelpenberg, is het niet om te golfen, dan wel voor een bakkie koffie in onze mooie brasserie of op ons schitterende terras.

Wil je meer informatie, loop dan bij ons binnen of neem contact op via 0591-371929 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens!
Secretariaat en bestuur DGC de Gelpenberg,
Ellen, Niels, Wendy en Dinie

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel