.

.

 

.

Open Dag LTC Zweeloo groot succes!

Afgelopen week werd het seizoen bij onze tennisvereniging geopend op een zeer mooie en zonnige lentedag.

In de week ervoor is door heel veel vrijwilligers hard gewerkt op en rond de baan om alles weer klaar te krijgen en het resultaat mag er zijn. De ochtend van de open dag startte met een hele grote groep jeugd, deels al lid, maar ook veel kinderen die nieuwsgierig waren geworden door de schooltennislessen. Er kwamen ook veel ouders kijken en een aantal pakte zelf het racket op om een balletje te slaan.

Onze trainers Jan Hans Picek en Ton Sie waren er ook en nadat zij eerst een demonstratie hadden gegeven, zijn ze gestart met de clinic “maak kennis met tennis”, hier deden veel kinderen, maar ook een grote groep volwassenen aan mee. Aansluitend was er nog een openingstoss voor de volwassenen. De rackets die op een grote hoop zijn gelegd, worden dan per twee gepakt en zo worden er steeds weer andere dubbels gevormd die dan 20 minuten tegen elkaar spelen.

We zijn heel blij met de vele geïnteresseerden en ook al vele aanmeldingen voor lidmaatschap en lessen. We kunnen met recht spreken van een zeer succesvolle open dag!

En natuurlijk geldt nu nog steeds dat een ieder die het eens wil proberen altijd welkom is om eens te komen tennissen of een proefles te volgen. Kijk voor meer informatie op onze website www.ltczweeloo.nl

Jeugdcommissie en Bestuur van LTC Zweeloo

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel