.

.

 

.

LTC Zweeloo zet vrijwilligers flink in het zonnetje

Afgelopen zaterdag werden zestien vrijwilligers van tennisvereniging LTC Zweeloo tijdens een feestelijke bijeenkomst in grandcafé LiBo door het clubbestuur flink in het zonnetje gezet.

Voorzitter Patrick Bobbe is trots op de inzet van de vrijwilligers en ze verdienen volgens hem dan ook extra aandacht. “Deze groep is onmisbaar en vormt de kurk waar onze tennisvereniging op drijft. Neem eens een momentje en stel je eens voor hoe LTC zou functioneren zonder de inzet van vrijwilligers. De kans is groot dat we tot een korte conclusie komen; niet!”, sprak Bobbe zaterdagmiddag tijdens de bijeenkomst.

Echte familiesport
Hij toont zich tevreden over de huidige ontwikkelingen binnen LTC en met de bijna honderd trouwe leden. “Tennis zetten we in Zweeloo als een echte familiesport op de kaart en ook op een ideale locatie. Naast het behoud van leden blijft ook ledenwerving continu een punt van aandacht. Alleen op deze wijze kunnen we de gezellige en gemoedelijke vereniging blijven zoals we nu zijn. Dat geldt ook voor het mobiliseren van voldoende vrijwilligers om activiteiten te organiseren, want dat is anno 2019 best wel eens lastig’, weet Bobbe uit eigen ervaring.

Laagdrempelige clinics voor jongste jeugd
LTC zit volop in bloei en er ligt voor de komende jaren een mooi perspectief. Het clubbestuur kan volgens Bobbe echter niet op haar lauweren rusten. “Om LTC voldoende toekomstbestendig te houden is het gewenst dat nog meer jongeren en jonge gezinnen zich binden aan onze vereniging. We willen alvast voorsorteren op de toekomst en zo organiseren we bijvoorbeeld in samenwerking met LOL Kinderopvang begin volgend jaar een tweetal clinics. Zo willen we de jongere garde op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met tennis."

Enthousiasme en goede zin....!
LTC is een vereniging met een gemoedelijke en gezellige sfeer, voor leden die met veel plezier tennissen, maar ook met ruimte voor prestatief tennis. De club beschikt op sportpark ''t Alterbarg over drie gravelbanen met verlichting, een oefenkooi en een clubhuis met kantine en een overdekte loungehoek. Bij LTC kan tennis worden gespeeld op elk niveau. Enthousiasme en goede zin zijn relevanter dan tennisniveau of ware commissieambities. Heel even denk je: “is dat wat voor mij?” Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Patrick Bobbe en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie over de vereniging ook op www.ltczweeloo.nl

De nijvere groep vrijwilligers van tennisvereniging LTC Zweeloo werd afgelopen zaterdag flink in het zonnetje gezet. Op de foto Gert Askes, Ron Schreuder, Jan Pol, Henk Mekkes, Leo Bergenhenegouwen, Gert Jolink, Jan Karst Tamminga, Jos van Veen, Laura Chorus, Marjan Nijenbanning, Jelly Brinks, Wendy Vrieling, Greetje Manting, Anneke Kayser, Sia de Grijs, Hans van Raamsdonk, Johan Reinhoud en Patrick Bobbe. (Foto: Raymon Heesen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 17 december 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel