.

.

 

.

Tennisclubs organiseren op 3 april Open Dag

Zaterdag 3 april a.s. organiseren de drie tennisclubs uit Zweeloo, Oosterhesselen en Sleen een open dag voor jeugd en jong volwassenen tot 27 jaar.

Met deze open dag willen de clubs nieuwe leden aan zich binden. “Dankzij dit gezamenlijk initiatief willen we de jeugd laten ervaren hoe leuk en uitdagend de tennissport is.” Tijdens de open dag zijn ook trainers van Tennisschool Koning aanwezig.

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 550.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging. Een open dag is volgens de drie clubs de ideale manier om tennis te ontdekken. "Tennis is een veelzijdig spelletje, waardoor je eigenlijk altijd met plezier op de tennisbaan staat. Tennis is ook fysiek en mentaal uitgedaagd worden en jezelf keer op keer verbeteren en uiteraard napraten met je vrienden over die ene schitterende rally. Iedereen kan meedoen, kom dus zaterdag 3 april naar de tennisbaan”, aldus de organisatoren.

Door de coronamaatregelen is er tijdens de open dag op 3 april a.s. alleen inloop mogelijk voor belangstellenden tot 27 jaar. Voor de clubleden zijn de banen echter wel toegankelijk. Richtlijnen staan op de sites van de drie clubs.

Programma Open Tennisdag zaterdag 3 april a.s.

Tennisbaan TC Sleen : 10.00 uur tot 12.00 uur (www.tvsleen.nl)

Tennisbaan TV De Havezathe Oosterhesselen 12.00 tot 14.00 uur (www.dehavezathe.nl)

Tennisbaan LTC Zweeloo 14.00 uur tot 16.00 uur (www.ltczweeloo.nl)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 maart 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel