.

.

 

.

Kinderen van LOL Kinderopvang tennissen bij LTC Zweeloo

De jeugd heeft de toekomst! Dat geldt ook zeker voor tennisvereniging LTC Zweeloo. Daarom haakte de club afgelopen week enthousiast in op alle activiteiten rondom de Nationale Sportweek.

De kinderen van LOL Kinderopvang werden uitgenodigd voor een leuke laagdrempelige clinic. De jonge garde werd in groepjes verdeeld en onder leiding van Sia de Grijs en Johan Reinoud  kregen ze de eerste beginselen van de tennissport aangereikt,

Met verkorte steel hielden de tennissers in de dop een tennisracket al stevig in de hand en werden driftig ballen heen en weer over het net geslagen. Vroeg geleerd….Hoe meer de jeugd met verschillende sporten in aanraking komt , hoe eerder de kans bestaat dat ze ook blijven sporten

De kinderen van LOL Kinderopvang genoten op de tennisaccommodatie van LTC van een aantal uitdagende en leuke spelopdrachten. En wie weet…lopen ze straks ook warm voor de mooie tennissport.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 september 2021 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel