.

.

 

.

LTC zet vrijwilligers in het zonnetje

Als gevolg van de Corona-maatregelen kon de jaarlijkse Vrijwilligersdag van LTC Zweeloo niet doorgaan.

Heel jammer, want het bestuur van de tennisclub had graag alle waardevolle vrijwilligers, weer willen bedanken voor hun inzet. 


Afgelopen week werd toch een bijzonder drietal vrijwilligers, alsnog in het zonnetje gezet. "Als vereniging kunnen we ze geen lintjes geven en zodoende hebben we deze drie toppers zelf onderscheiden. Henk, Jan en Jan Karst hebben zich de afgelopen periode zo verdienstelijk ingezet, dat het bestuur het niet kon nalaten deze vrijwilligers extra te bedanken. Mannen en overige vrijwilligers bedankt voor jullie inzet in 2021", schrijft het LTC-bestuur op de website van de club.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel