.

.

 

.

Ook feest voor Sp. Zweeloo : hoofdmacht promoveert naar 3e klasse

Eind goed, al goed voor Sportclub Zweeloo, dat voor het eerst in de 45-jarige clubhistorie promoveert naar de derde klasse! Onder meer die gedachte overheerste zaterdagmiddag na het verlossende telefoontje naar Klazienaveen. De kampioen deed namelijk haar sportieve plicht door op de valreep te winnen van Vitesse’63, dat net naast directe promotie greep. Even daarvoor boekte Sp. Zweeloo zelf een knappe thuiswinst op de al gepromoveerde Onstwedder Boys, 4-1.

Daarna braken spannende minuten aan, maar uiteindelijk volgden ongekende vreugdetaferelen in de kleedkamer. De geelzwarten promoveren als nummer vijf direct naar de derde klasse. Een voortreffelijke prestatie!

 

Bijschrift foto: De formatie van Sp. Zweeloo heeft alle reden om een feestje te vieren. Dankzij de overtuigende 4 - 1 winsttegen Onstwedder Boys promoveert de zaterdagclub uit Zweeloo voor het eerst in de historie naar de 3e klasse. (Foto: Marjan Koopman)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel