.

.

 

.

Sportclub Zweeloo nu al steengoed in derde klassse

ZWEELOO – Sportclub Zweeloo heeft voor de komende drie seizoenen een nieuwe hoofdsponsor vastgelegd. Zwaagstra Sierbestrating B.V. - met vestigingen in Hoogeveen en Zweeloo - gaat haar naam verbinden aan het vlaggenschip van de zaterdagvereniging.De basis van één van de grootste leveranciers van bestratingmaterialen in Nederland ligt in Zweeloo. Medio jaren negentig werd aan het Kieveen de eerste showtuin aangelegd en naderhand werd een tweede vestiging geopend in Hoogeveen aan de Lindberghstraat. Het assortiment is zeer breed en voor elk wat wils. Particulier, hovenier, aannemer en de agrarische sector behoren tot de klantenkring van Zwaagstra.

Voor de komende drie seizoenen zal de bedrijfsnaam van Zwaagstra Sierbestrating B.V. prominent aanwezig zijn op sportpark ‘t Alterbarg en op de prachtige geel-zwarte shirts van het eerste elftal van Sportclub Zweeloo.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel