.

.

 

.

Jeugd vv Sweel vanaf begin mei weer voorzichtig aan het trainen

De vorige week door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden het eerste lichtpuntje om het amateurvoetbal weer op gang te brengen. In het verlengde van de voorzichtige herstart in het onderwijs, is het voor jeugd vanaf 29 april ook weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.

Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar weer in groepsverband trainen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Het bestuur van vv Sweel heeft besloten dat onder begeleiding van de trainer-coaches de voetbalactiviteiten, zoals trainingen en alternatieve voetbalvormen, vanaf 4 mei a.s. weer worden opgestart.

Competities starten niet voor het najaar en de kantine en kleedkamers op ‘t Alterbarg blijven voorlopig nog dicht. Thuis douchen en geen ouders langs de lijn is het devies

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 april 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel