.

.

 

.

vv Sweel krijgt volledig vrouwelijk dagelijks bestuur

met Anita Klingenberg (43) als nieuwe voorzitter. Anita Klingenberg is voorgedragen als nieuwe voorzitter van vv Sweel. Zij volgt Alfred Vrieling op die na drie jaar afscheid neemt. De 43-jarige Klingenberg, in het dagelijks leven werkzaam als bestuursadviseur en woordvoerder van de gemeente Emmen, is al meer dan dertig jaar nauw betrokken bij de voetbalclub uit Zweeloo. Daarnaast zet zij zich al jaren belangeloos in op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied in Zweeloo en omgeving. Afgelopen april werd zij voor haar verdiensten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Duizendpoot

Anita Klingenberg heeft zich ontpopt als een echte duizendpoot. Het bestuur noemt haar een verbinder. ,,Anita weet mensen in beweging te krijgen en te enthousiasmeren, maar draagt zelf ook haar steentje bij. Het is duidelijk dat de voorzittershamer bij haar in goede handen is”, zegt scheidend voorzitter Alfred Vrieling.

De nieuwe voorzitter wordt in september benoemd tijdens de algemene ledenvergadering. Sweel krijgt met de aanstelling van Anita Klingenberg een volledig vrouwelijk dagelijks bestuur, met naast Klingenberg bestuurslid facilitaire zaken Hester Pronk, penningmeester Geesje Meijerink en secretaris Angela Berkhof.

Anita Klingenberg (43) is de beoogde nieuwe voorzitter van vv Sweel. Links staat de huidige voorzitter Alfred Vrieling. (© Foto: Gerda Looije)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 juni 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel