.

.

 

.

vv Sweel neemt niet deel aan de KNVB Regiocup Jeugd

Helaas hebben we als bestuur moeten besluiten om niet mee te doen aan de KNVB Regiocup voor de jeugd. We hadden dit graag als afsluiter van het seizoen voor onze jeugd willen organiseren.

We zien echter teveel organisatorische problemen om dit nu nog voor elkaar te krijgen. Daarbij telt ook dat we slechts twee velden tot onze beschikking hebben. De andere velden zijn al ingezaaid voor volgend seizoen.
Pas woensdag krijgen we duidelijkheid van de KNVB over het wedstrijdschema. De eerste wedstrijden zijn zaterdag al. Het vraagt organisatorisch te veel om dit in twee dagen voor elkaar te krijgen. Over het meedoen aan de Regiocup wordt binnen de vereniging verschillend gedacht. De een is enthousiast, de ander heeft het vizier al op volgend seizoen gericht of andere plannen voor de komende zaterdagen gemaakt. Ook horen we geluiden van ouders die er nog moeite mee hebben om met meerdere personen in een auto naar uitwedstrijden te gaan.


Alles afwegende, hebben we de KNVB laten weten dat we niet deel gaan nemen. Wel willen we de trainers/leiders de mogelijkheid bieden om te trainen en vriendschappelijke wedstrijden te regelen. We gaan nog met de teams overleggen of hier belangstelling voor is.
Bestuur vv Sweel

Oes Eig'n Kraantien 8 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel