.

.

 

.

Mooie cheque voor Stichting Opkikker:

vv Sweel bewijst meer te zijn dan alleen voetbalclub. De actie tijdens de Jeugdvoetbaldagen van v.v. Sweel voor de Stichting Opkikker heeft liefst 1.775 euro opgeleverd. Ambassadeur Tirza Rouwenhorst ontving de cheque afgelopen zaterdag op sportpark ’t Alterbarg uit handen van Henk Nijenbanning, Henri Hooge en Jan Pol.

Traditiegetrouw werd ook dit jaar weer een goed doel aan de Jeugdvoetbaldagen gekoppeld: dit keer koos de voetbalclub uit Zweeloo voor de Stichting Opkikker. Een non-profitorganisatie met als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind en door middel van een Opkikkerdag en het Ambassadeurschap de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen. Van het inschrijfgeld van de deelnemers aan de Jeugdvoetbaldagen ging vijf euro naar Stichting Opkikker.

Ambassadeur Tirza Rouwenhorst van de Stichting Opkikker geflankeerd door Henri Hooge, Henk Nijenbanning en Jan Pol van v.v. Sweel. Met de cheque van liefst 1.775 euro kunnen weer veel kinderen en gezinnen in het zonnetje worden gezet.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 jun i 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel