.

.

 

.

Mooie seizoensafsluiting jeugd vv Sweel

Zaterdag 12 juni jl. organiseerde vv Sweel de seizoensafsluiting voor de jeugd van vv Sweel. Een heel bijzonder seizoen mag je wel zeggen, waar het strikte coronaprotocol ons lange tijd in de greep hield.

Ondanks alle beperkingen konden er voor de jeugdleden gelukkig toch nog volop activiteiten worden georganiseerd. Naast de regulieren trainingen kwam de voetbaljeugd ook in actie tijdens de Sweelcup.

Sweelcup
Vv Sweel mag zich gelukkig prijzen dat het mannen als Jaap Scholing en Jeroen Dijkstra binnen de gelederen heeft. Het tweetal heeft het gehele voorjaar de Sweelcup georganiseerd, waardoor de jeugd bijna elk weekend heeft kunnen voetballen. Maar natuurlijk ook dankzij onze trouwe leiders/trainers, jeugdscheidsrechters en vrijwilligers van de catering, die altijd aanwezig waren om van deze Sweelcup een waar succes te maken.

Jeugdvoetbaldagen
Tussendoor waren daar nog de Jeugdvoetbaldagen, wat ook weer drie geweldige dagen opleverde voor de gehele jeugd, twee dagen techniek voor de onderbouw en één dag voor de oudere jeugd in spelvorm. Ook dit weer dankzij een aantal jongere leden van vv Sweel, met Jan Roelof en Roald als organisatoren, geweldig toch?

Avontuurlijke seizoensafsluiting
Dan de seizoensafsluiting voor de jeugd, wat weer een prachtige en gezellige dag was. Wederom hebben de mannen Jaap, Henri en Jeroen er met een aantal geweldige vrijwilligers een mooi spektakel van gemaakt. Naast deze activiteiten was er deze dag ook nog de laatste dag van het kaboutervoetbal en de uitreiking van de cheque aan ambassadeur Tirza Rouwenhorst van Stichting de Opkikker, aangeboden vanuit een actie van de Jeugdvoetbaldagen, ter waarde van € 1.775,00 en daar zijn we best trots op!

De jeugd heeft zich deze dag prima vermaakt, van onderlinge partijtjes, voetgolf en diverse mini survival activiteiten, zoals met een vlot onder de brug door, op een mat over het water lopen, met een surfplank onder een hindernis door op het water, het was echt geweldig voor elkaar.

De jeugd moest per fiets bij alle activiteiten langs en ze kwamen nat en voldaan terug op het sportpark. Wat was de jeugd enthousiast, hoe kun je een seizoen mooier afsluiten? Nou, met patat natuurlijk? Dankzij Daan’s Snackmobiel en Anytime was dat prima voor elkaar met een ijsje na.

Afscheid
Ook werd er van de gelegenheid gebruikt gemaakt om afscheid te nemen van een aantal leiders en te bedanken voor hun gewaardeerde vrijwilligerswerk en natuurlijk ook hoofd jeugdopleiding Hans Meijer werd bedankt voor zijn twee jaren trouwe dienst. Voor allen was er een geschenkje.

En natuurlijk is een dankjewel aan alle vrijwilligers binnen vv Sweel hier op z’n plaats!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel