.

.

 

.

vv Sweel speelt eindelijk weer duels 'om het echie'

Het amateurvoetbal gaat komende weekend (4 en 5 september a.s.) weer van start.  Na bijna een jaar zonder officiële wedstrijden, wordt er afgetrapt voor de noordelijke districtsbeker. Daarmee komt een einde aan een onwerkelijk stille periode op de voetbalvelden. Iedereen is dan ook blij dat het eindelijk weer 'om het echie' gaat.

 

De voetballers van vv Sweel bruisen van energie en supporters hunkeren weer naar mooie en spannende wedstrijden.  De bekercompetitie staat er in ieder geval bol van, want de KNVB heeft voor de teams van vv Sweel een aantal interessante ontmoetingen ingeroosterd.

Zaterdag 4 september (beker)

14.45 uur : ACV 8 – Sweel 2

Vrouwen

12.30 uur : SVBO Vr 1 – Sweel Vr 1

Jong Sweel

14.30 uur : Sweel JO19 – Borger JO19

Zondag 5 september (beker)

14.00 uur : Valther Boys 1 – Sweel 1

10.00 uur : Beilen 2 – Sweel 2

10.00 uur : VIOS(O) 3 – Sweel 3

Zaal:

Woensdag 8 september :

Sporthal De Klabbe Emmer-Compascuum

21.00 uur : DOSKO 2 – Sweel 1

Oes Eig'n Kraantien d.d. 31 augustus 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel