.

.

 

.

Wandelvoetbal staat bij vv Sweel op de kaart,

maar nieuwe aanwas is van harte welkom! Iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur op ‘t Alterbarg.

Ook het wandelvoetbal heeft bij vv Sweel door corona lange tijd stilgelegen, maar inmiddels komen de liefhebbers op de vaste woensdagavond op ''t Alterbarg weer bijelkaar. De stemming is opperbest…”wat hebben we dit sfeertje gemist….!”

“Wandelvoetbal: het is niet flitsend, maar om te doen is het geweldig”, zeggen de wandelvoetballers van de club uit Zweeloo, die graag ook andere belangstellenden enthousiast willen maken voor deze ontspannende vorm van voetbal. Bedacht voor 60-plussers die de liefde voor het spelletje niet kunnen onderdrukken en actief willen blijven.

“Nieuwe aanwas is altijd welkom! Het sociale en sportieve aspect is belangrijker dan presteren. Senioren krijgen een reden om meer te bewegen, maar eigenlijk zijn we er voor iedereen. Het is niet echt gekoppeld aan een leeftijd”, vertellen de wandelvoetballers, terwijl ze zich opmaken voor een ontspannend trainingspartijtje.

Het principe van wandelvoetbal is vrij eenvoudig: “Rennen is strikt verboden. Een beetje snelwandelen mag wel. Slidings maken mag uiteraard ook niet, het moet wel leuk blijven. De bal mag niet boven heuphoogte gespeeld worden, dus echt technisch hoeft een deelnemer niet te zijn. Met wat slimheid en een aardige pass kom je al een heel eind.” 

Het zou prachtig zijn als belangstellenden het wandelvoetbal bij vv Sweel gaan ontdekken. “Onze ervaring is dat liefhebbers van het voetbalspelletje niet moeten twijfelen, maar het gewoon moeten gaan doen. Dan komen ze erachter hoe leuk het is en als er meer teams komen zijn er ook weer meer tegenstanders om tegen te spelen!”

Heb je interesse en wil je vrijblijvend kennismaken met het wandelvoetbal bij vv Sweel. Kom dan op de woensdagavond om 20.00 uur gezellig tegen een balletje trappen. Of stuur voor meer info een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KNVB Media

Oes Eig'n Kraantien d.d. 21 september 2021 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel