.

.

 

.

Zaterdagavond 'Super Saterday' bij vv Sweel

Op ‘t Alterbarg zijn voorbereidingen in volle gang voor mooi voetbalfeest. Het voetbalsfeertje is weer helemaal terug. En ook de streekderby’s staan weer op de rol. Komende zaterdag is het voor de voetballiefhebbers extra smullen.

Twee duels voor de prijs van een: Sweel 2 speelt tegen Raptim 3 en de hoofdschotel van de avond is het duel in de 3e klasse D tussen Sweel 1 en Raptim 1. De formatie van Jans Bos hoopt zaterdagavond tegen de Coevordenaren de tweede zege van het seizoen te kunnen boeken.

Voorwedstrijd met talenten FC Emmen O12
Als kers op de taart spelen de talenten van profclub FC Emmen O12 vanaf 18.15 uur op ’t Alterbarg in toernooivorm wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Raptim en Achilles 1894.  Vuurdoop
Voorzitter Anita Klingenberg maakt zich op voor de vuurdoop. Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus staat er weer een heuse gemeentelijke derby op het programma. Dit keer niet een, maar zelfs twee duels op hetzelfde tijdstip. “Kom onze teams aanmoedigen en laten we er een mooie en sportieve avond van maken en de zes punten in Sweel houden!”, klinkt de vorig jaar aangetreden preses vol vertrouwen.
Coronapas en de QR-code
Helemaal als vanouds is het echter niet, beseft Anita Klingenberg. “Ook vv Sweel worstelt met de coronapas en de QR-code: als club moeten we bezoekers - die onze kantine betreden - controleren of ze gevaccineerd of getest zijn. Dat zijn we verplicht, maar we rekenen op ieders medewerking. We  moeten dit echt met elkaar doen.”
Volop sfeer en beleving
Anita hoopt dat het sfeertje zaterdagavond weer als vanouds is. “We gaan er een gezellige avond van maken. Bij een derby hoort sfeer, beleving en uiteraard een derde helft! Dat gaan we zaterdagavond met elkaar beleven! Wees welkom op ’t Alterbarg !
vv Sweel hanteert komende zaterdagavond de volgende sluitingstijden:
23.30 uur: De bar sluit; er kan geen drinken meer gekocht worden
23.45 uur: Kantine sluit
00.00 uur: Iedereen moet ons sportveld verlaten Kijk voor het volledige programma op www.vvsweel.nl Oes Eig'n Kraantien d.d. 19 oktober 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel