.

.

 

.

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV Sweel.
De laatste actiedag heeft in 2019 plaatsgevonden, helaas kon door alle maatregelen de actie in 2020 niet doorgaan.

Maar.......we hebben iets nieuws bedacht, een actie helemaal van deze tijd, corona-proof en prima te doen vanuit de luie stoel. 

Scan de QR-code of volg de link voor het bestelformulier Verkoopactie vv Sweel, hier vindt u de pakketten die besteld kunnen worden.....vul het formulier in, betaal via Ideal en de bestelling wordt op zaterdag 18 december bij u thuis bezorgd. (bezorging max. tot een straal van 10 km. vanaf sportveld Zweeloo).


Eenvoudiger kunnen we het niet maken.
We hopen door uw bestelling weer op een mooie opbrengst voor VV Sweel.

Bestellen kan t/m 3 december 2021!
En.....kom (zodra toeschouwers weer zijn toegestaan) eens kijken op sportveld Zweeloo, bijna elk weekend zijn er wel jeugd en/of seniorenwedstrijden. (zie OEK en www.vvsweel.nl voor het wedstrijdschema)
Alvast hartelijk dank namens VV Sweel voor uw bestelling!
Hester Pronk, Marjan Nijenbanning, Annemiek Vorsteveld, Diane Bruinsma, Hilde Rotmensen, Wendy Vrieling
Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 november 2021

 


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel