.

.

 

.

vv Sweel kiest voor Marnix Bakker (36) als nieuwe trainer

vv Sweel heeft Marnix Bakker aangesteld als nieuwe trainer voor komend seizoen. De 36-jarige inwoner van Oosterhesselen wordt de opvolger van Jans Bos, die na een seizoen vertrekt bij de zondag derdeklasser uit Zweeloo.

Bakker komt over van De Weide uit Hoogeveen. Daar heeft hij het tweede elftal, dat uitkomt in de eerste klasse B, onder zijn hoede. Zijn trainerscarrière voerde hem verder langs de Noord-Groninger clubs vv Winsum en vv Warffum. Marnix Bakker, wiens ambities als speler door een hardnekkige knieblessure al vroeg in de kiem werden gesmoord, startte zijn actieve voetballoopbaan bij vv Warffum. Hij kwam daarna onder meer uit voor vv Winsum en GVAV Rapiditas. Ook speelde Bakker twee seizoenen in de C-junioren van FC Groningen.
Beide partijen zijn een contract voor een seizoen overeengekomen.

vv Sweel heeft voor het seizoen 2022-2023 Marnix Bakker (36) uit Oosterhesselen aangesteld als hoofdcoach. (Foto: vv Sweel)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel