.

.

 

.

Uitnodiging Kaboutervoetbal vv Sweel

Voetbalvereniging Sweel organiseert in het voorjaar weer kaboutervoetbal. De bedoeling van het kaboutervoetbal is om kinderen kennis te laten maken met de voetbalsport.

Onder begeleiding van enthousiaste trainers leren jongens en meisjes de eerste beginselen van het voetbal. Er wordt op een speelse en laagdrempelige manier geoefend met overschieten, dribbelen en partijtjes. Deelname is geheel vrijblijvend en er is geen contributie verschuldigd. De kinderen hoeven zich vooraf niet aan te melden. Wij hopen zoveel mogelijk kinderen te mogen begroeten! 

Wanneer? Woensdag 25 mei, 1 en 8 juni 2022
Waar?      Sportpark ’t Alterbarg te Zweeloo 
Hoe laat? De trainingen zijn van 17.30 uur tot 18.15 uur. We verzamelen om 17.20 uur! 
Voor wie? Alle kinderen van 5 jaar en ouder, geboren na 1-1-2015 en nog geen lid van vv Sweel zijn van harte welkom.


Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Gerwin Stevens (Jeugdtrainer en lid TC vv Sweel 06-41507043) 
GRAAG TOT DAN!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel