.

.

 

.

Tweede open Sweeler boardingvoetbal

verloopt weer op rolletjes; zaterdag deed voetbaljeugd vv Sweel het nog eens dunnetjes over.

Vrijdagavond werd op sportpark ’t Alterbarg het tweede Open Sweeler Boardingvoetbal toernooi gespeeld! Zaterdag deed de voetbaljeugd van vv Sweel het nog eens dunnetjes over.
Zestien teams streden om de sportieve eer, met een mix van plezier en veel fanatisme. In de wedstrijdpoule greep FC Dakdoeve uit Hollandscheveld de hoofdprijs. Na een comeback van jewelste was het gerenommeerde team van Kuipers Laswerk de sterkste in de recreatiepoule en moest Wats in de Kar het afleggen.
Bij het Boardingvoetbal op ’t Alterbarg was het veld omringd met een 1.30 meter hoge boarding, waardoor de bal nooit uit het spel is.

Er zijn speciale spelregels bij dit 5 tegen 5 spel bedacht, een tussenvorm van zaal- en veldvoetbal. Door slim gebruik te maken van de boardings kan een kansloze nederlaag binnen no-time worden omgebogen tot een verrassende voorsprong.
Het was leuke afsluiter van een lang voetbalseizoen en het was vrijdagavond en zaterdag een mooie gelegenheid om de zomerstop in te luiden.

Het team van Kuipers Laswerk gooide alle remmen los.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel