.

.

 

.

vv Sweel bewijst opnieuw meer te zijn dan alleen voetbalclub:

Mooie cheque van 1.358 euro voor Ronald McDonald Kinderfonds.

Sanne Rehe, medewerker fondsenwerving van het Ronald McDonald Kinderfonds, heeft afgelopen week op sportpark ‘t Alterbarg een cheque van € 1.358,- in ontvangst mogen nemen. Deze mooie bijdrage is tot stand gekomen dankzij een sponsoractie van vv Sweel tijdens de Jeugdvoetbaldagen.


Traditiegetrouw werd ook dit jaar weer een goed doel aan de Jeugdvoetbaldagen gekoppeld: dit keer koos de voetbalclub uit Zweeloo voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
Deze non-profitorganisatie zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind.

Naast het inschrijfgeld van de deelnemers aan de Jeugdvoetbaldagen, waarvan vijf euro naar het Ronald McDonald Kinderfonds ging, is dit bedrag mede tot stand gekomen dankzij een sponsorloop.

 

Sanne Rehe, medewerker fondsenwerving van het Ronald McDonald Kinderfonds, nam de cheque in ontvangst. Mooie cheque van 1.358 euro voor Ronald McDonald Kinderfonds.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel