.

.

 

.

Brede lach op gezichten OldStars

Mooie herinneringen aan vele succesvolle seizoenen, de voetbalhumor en de derde helft!

De brede lach was afgelopen zaterdag niet van de gezichten te krijgen van de Old Stars van vv Sweel, die weer op het toneel verschenen tijdens de jubileumwedstrijd. Het was een mooie happening op 't Alterbarg, waar de onvervalste voetbalhumor, voor, tijdens en vooral na afloop van de wedstrijd niet ontbrak!

Geen pressievoetbal of ingewikkelde tactische analyses, maar iedereen beleefde vooral veel plezier aan de ouderwetse voetbalmatch. Een wedstrijd waar iedereen naar uitkeek en die aan alle verwachtingen voldeed! Mooi was ook de opkomst met de aanstormende voetbaljeugd van vv Sweel. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Bovenste rij: Remko Koopman, Peter Timmer, Jesper Vaessen, Hans Lanting, Jos Naber, Henk Manting, Michel Burger, Rene Lanting, Gerben Niehof, Jan Wiebing, Rinie Wiebing, Bernd Hollander, Jarno Rotgers, Geert van der Weide en Erik Holties.

Onderste rij: Henk Nijenbanning, Korne Hummel, Ruud Jalving, Andre Pol, Harjan Jalving. Theo Wiebing, Jelmer Drewes, Roelof Sikken, Gert Willems, Rene Aasman en Thomas Kamman. 

Foto: Jansje Brands

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel