.

.

 

.

Old & Young Stars vv Sweel schitteren tijdens grandioos eindfeest 100-jarig jubileum

De festiviteiten van het eindfeest begonnen zaterdagochtend met een veelzijdig sport- en spelparcours voor alle jeugdleden van vv Sweel.

In de namiddag kwamen de Old Stars van vv Sweel op het toneel. Er werden herinneringen opgehaald en vooral gelachen om al die prachtige anekdotes.

De jubileumwedstrijd was een voltreffer en dat gold uiteraard ook voor de derde helft. Een zeer geslaagde feestavond met De Moeflons en heerlijke culinaire gerechten van het Topteam van De Mepperdennen. De jubileumcommissie en de vele vrijwilligers kregen terecht eer van het vele werk! 

Echte voetbalfamilies en bijzondere supporters vormen de historie van het 100-jarig vv Sweel. De familie Jalving, Van der Weide en Kamman zijn van die echte voetbalfamilies met grote verdiensten voor onze club. 

Ruud, Thomas, Geert en Harjan. Jort wordt geflankeerd door Mylan (links) en Jesse van der Weide.

Mister Sp Zweeloo Roelof Lanting nam zijn zoons Hans en René al op jeugdige leeftijd mee naar ’t Alterbarg.  Zelf speelde Roelof jarenlang in de hoofdmacht. Nooit een speler die koos voor de weg van de minste weerstand. Op allerlei manieren probeerde hij het beste uit zichzelf te halen en dat hebben Hans en René vol enthousiasme voortgezet.

Kijk voor meer foto's op www.vvsweel.nl en FaceBook 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel