.

.

 

.

Nieuwe kleedkamers klaar voor gebruik

Kantine en kleedkamers ook weer maandag en dinsdag geopend. 

Sinds eind vorig jaar is er hard gewerkt aan de verbouwing van de oude kleedkamers op sportcomplex op ‘t Alterbarg.

Afgelopen vrijdag werd de gerenoveerde accommodatie officieel heropend. Het resultaat mag er zijn: het is ontzettend mooi geworden! Het dak, kozijnen en ramen zijn vervangen. En binnen is eigenlijk alles vernieuwd: van vloer tot tegels en van plafond tot automatische verlichting. Ook zijn er aparte wc-blokken gemaakt, zodat er meer ruimte is in de kleedkamers. Natuurlijk mogen de oranje-zwarte clubkleuren niet ontbreken.


Dank!
Onze dank en waardering gaat uit naar iedereen die geholpen heeft bij de verbouwing: Nijland, Westerhof, Gmaq, DNN, Heigro, Hovenk, Mulder Schilders, Jan Pol, de groenploeg, stichting ’t Alterbarg. Een bijzonder woord van dank aan de twee bouwcoördinatoren Bernd Hollander en Jan Rein Koopman, die de afgelopen periode vele uren op het sportpark hebben doorgebracht. Speciale dank ook aan de gemeente Coevorden, BOSA subsidiefonds en het Rabo Coöperatiefonds voor hun financiële bijdrage.


En vv Sweel heeft nog meer goed nieuws:
Vanaf deze week zijn de kantine en kleedkamers ook weer op maandag en dinsdag geopend. Doordat de gemeente Coevorden vv Sweel tegemoet gaat komen in de energiekosten, is het voor nu niet nodig om de ruimtes gesloten te houden. "Als we de hoogte van de bijdrage van de gemeente weten en een nieuw overzicht hebben van de energiekosten, dan komen we hierop zo nodig bij de leden terug", aldus voorzitter Anita Klingenberg.

"Ondertussen vragen we iedereen om verstandig met het energieverbruik om te gaan: kort douchen, deuren sluiten en niet onnodig lampen of andere apparatuur aan laten staan. We hopen dat iedereen enthousiast is over het resultaat. Kom gerust even kijken!"

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel