.

.

 

.

Sweel Vr 1 treft De Sweach Vr 1 uit Beetsterzwaag in halve finale

Sweel Vr1 speelt zaterdagmiddag in de halve finale van het noordelijk districtsbekertoernooi op ’t Alterbarg in Zweeloo tegen De Sweach Vr 1.

Dat heeft de loting in Zwolle maandag uitgewezen, twee dagen nadat de ploeg van Jan Roelof Jansen en Ruben Looije dankzij een 1-3 zege op Sc Bolsward Vr 2 zich bij de laatste vier van het bekertoernooi had geschaard. De formatie uit Beetsterzwaag was zaterdagmiddag in Stavoren met 0-2 te sterk voor QVC.Het duel begint om 14.30 uur. De winnaar plaatst zich voor de finale van het districtsbekertoernooi.

Dolle vreugde bij de voetbalvrouwen van Sweel nadat zaterdagmiddag in Bolsward de halve finale van het noordelijk districtsbekertoernooi werd bereikt. (Foto: Gerda Looije)

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel