.

.

 

.

Ruud Jalving verkozen tot beste trainer van Noord-Nederland

Ruud Jalving is verkozen tot beste trainer van Noord-Nederland van dit seizoen.

De coach van derde divisionist ACV kreeg de voorkeur boven de twee andere genomineerden Gerard Zeeman van GRC Groningen en Patrick Zwart van Broekster Boys. In totaal worden er (per district) zes VVON Awards uitgereikt. Leden van de VVON konden tussen 5 en 10 mei hun stem uitbrengen, waarbij Ruud Jalving in ons district als winnaar uit de strijd kwam. De inwoner van Aalden ontvangt komende vrijdag op het VVON Trainerscongres in Zwolle zijn prijs.

IJzersterke zegereeks
Ruud Jalving is in zijn debuutseizoen bij ACV aan een even indrukwekkende als ijzersterke zegereeks bezig. De Assenaren wonnen zaterdagmiddag op eigen veld met 3-0 van Sportlust’46 uit Woerden en blijven daarmee op kampioenskoers.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel