.

.

 

.

vv Sweel ingedeeld in pittige 3e klasse C

De KNVB heeft de (voorlopige) competitie-indelingen voor het amateurvoetbal (categorie A) vrijdag bekend gemaakt.

Sweel is ingedeeld in de 3e klasse C. Volgens insiders een mooie, maar tegelijk ook pittige competitie met drie degradanten uit de 2e klasse, vier periodekampioenen van afgelopen seizoen en één promovendus uit de 4e klasse.

Indeling 3e klasse C: Sweel, Beilen, Dwingeloo, HODO, Oranje Zwart, Pesse, Raptim, Ruinen, Ruinerwold, SVV’04, Schoonebeek, Sweel, Sleen en Wacker.

De publicatie van het wedstrijdschema van categorie A (reguliere competitie) volgt op zaterdag 12 augustus. De competitie start in het weekend van 23 en 24 september. Drie weken eerder start de bekercompetitie, op 2 en 3 september. De bekerindelingen worden op 11 augustus gepubliceerd, de wedstrijdschema’s op 12 augustus.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel