.

.

 

.

Sweel freewheelend naar volgende bekerronde

Uitvallen doelman Lars Sikken domper op zege.

Sweel heeft zich zondagmiddag niet overmatig hoeven inspannen om de volgende ronde van het noordelijk districtsbekertoernooi te bereiken. De ploeg uit Zweeloo won met 1 - 6 bij SV Hoogersmilde, dat uitkomt in de vijfde klasse.
Wouter van der Veen bracht Sweel op voorsprong, maar het antwoord van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten. Sweel stelde daarna snel orde op zaken. Vanaf de strafschopstip bracht Wouter van der Veen de bezoekers op voorsprong. Daarna liep de formatie van Marnix Bakker in rap tempo uit. Door goals van Thijmen Trompetter (vrije trap), Twan Jalving, Jasper van der Veen en Ruud Nijman (rebound uit strafschop) liep Sweel eenvoudig uit naar 1 - 6.
Het uitvallen van doelman Lars Sikken met een knieblessure was een domper op de middag.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel