.

.

 

.

Knap staaltje handen uit de mouwen

Hoofdveld mede dankzij hoofdsponsor Zwaagstra omzoomd met duizenden tegels.

Handen uit de mouwen of de handschoen opgepakt. Hoe dan ook: in de zomermaanden is er keihard gewerkt aan een verdere verfraaiing van het sportpark ’t Alterbarg. Een breed tegelpad langs het hoofdveld stond al een tijdje op het wensenlijstje van stichting ’t Alterbarg en die wens werd samen met hoofdsponsor Zwaagstra in vervulling gebracht.

Een paar duizend tegels omzomen het groene laken en zorgen er voor dat supporters zich op de strakke en fraai aangelegde tegelvloer comfortabel langs de zijlijn kunnen begeven. “Het plaatje is nu compleet. Het hoofdveld is een visitekaartje van onze accommodatie”, zegt Jaap Haan namens het stichtingsbestuur.
Richard Zwaagstra en Jaap Haan bij de fraai aangelegde tegelvloer op ’t Alterbarg.
(
Foto: Gerda Looije)

Hoofdsponsor Zwaagstra deed een flinke duit in het zakje en zorgde als dé specialist van sierbestrating voor prachtige bestrating en de benodigde expertise. Stichting ’t Alterbarg stak samen met de groenploeg en de door Zwaagstra ingevlogen stratenmakers de handen flink uit de mouwen. Met man en macht is er gewerkt om de klus te klaren. Tegels werden aangevoerd, op maat gemaakt, kleine gaten werden opgevuld en zand weer aangevuld tot de tegelrand.

Veel dank aan hoofdsponsor Zwaagstra en de groenploeg van stichting ’t Alterbarg.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel