.

.

 

.

Lokale voetbalhelden centraal op voetbalplaatjes bij Coop Aalden

Bij supermarkt Coop Aalden is afgelopen week de spaaractie van voetbalplaatjes van start gegaan.

Op deze plaatjes geen nationale en internationale sterren. Nee, in de Zweeler dorpen worden die gevuld met lokale voetbalhelden, van junioren tot senioren en van leiders tot commissieleden.
Martijn Wever van Coop Aalden laat weten dat er de voorbije week al een ware run is ontstaan op de voetbalplaatjes met lokale sterren van vv Sweel.

Een speciaal verzamelalbum – dat zaterdagochtend door de filiaalleider aan voorzitter Anita Klingenberg van vv Sweel werd overhandigd - moet door de fanatieke verzamelaars natuurlijk zo snel mogelijk gevuld worden.

Martijn Wever overhandigde zaterdagochtend het voetbalplaatjesboek aan Anita Klingenberg, voorzitter van vv Sweel.

Je kunt je eigen team sparen
Wat de plaatjes-actie met voetballers van vv Sweel zo leuk maakt? "Omdat het je eigen club is", vertellen jeugdige verzamelaars zaterdagochtend vol enthousiasme aan de kassa van de Coop Aalden. "Je kunt je eigen team sparen."

Niet verwacht, maar wel gehoopt natuurlijk
"Er komen zelfs jongens en meisjes naar de supermarkt om klanten plaatjes afhandig te maken. Dat had ik niet verwacht, maar wel gehoopt natuurlijk", lacht Martijn Wever.In 2013 werd door de Coop en de voetbalclub ut Zweeloo ook al een plaatjesactie met lokale sporthelden georganiseerd. Anita Klingenberg kan de populariteit van de actie ook wel verklaren. "De jongens en meiden op de foto's ken je. Uit je eigen straat, uit je eigen team ... Dat is veel leuker dan plaatjes sparen van spelers die je nooit in het echt zult zien. Wat ik ook zo leuk vind, is dat we onze vrijwilligers ook een plek hebben gegeven in het album. Samen zijn we vv Sweel."

Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel