.

.

 

.

Imponerende opmars jonkie Noa Ellen (11) duurt voort

Noa schaarde zich de afgelopen week bij de beste speelsters onder 12 jaar van district Noord.

De beloftevolle Aaldense nam maandag met succes deel aan de afsluitende selectietraining. Het is in alle opzichten weer een Next Level voor de beloftevolle jeugdspeelster uit Aalden, die enthousiast reageerde op haar de selectie bij Meiden onder 12. “Ik dacht wel van: wow, dit is wel echt leuk en als ik het goed blijf doen, dan hoop ik wel echt dat ik ver kan komen!”

Niveau
Noa maakte afgelopen seizoen al deel uit van het selectieteam -12 van KNVB Noordoost Nederland, maar met het noordelijk meidenteam onder 12 jaar wacht er qua niveau en inspanning een nieuwe uitdaging.

Sweel JO13
Ze speelt dit seizoen ‘gewoon’ bij  vv Sweel en voor haar is een overstap naar een hoger clubniveau nog niet aan de orde. Noa zegt: “Ik ben nog jong en moet me eerst verder blijven ontwikkelen. Dat kan prima bij vv Sweel. Ik speel in Sweel JO13. Ik vind het bovendien leuk om met mijn vrienden in een team te spelen.“

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel