.

.

 

.

Marnix Bakker verlengt zijn verblijf bij vv Sweel

vv Sweel heeft trainer Marnix Bakker langer aan zich gebonden.

De oefenmeester uit Oosterhesselen heeft zaterdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn contract met een jaar verlengd. Bakker is bezig aan zijn tweede seizoen bij de club uit Zweeloo, dat in de 3e klasse C met twaalf punten uit negen wedstrijden de achtste plaats bezet. Dat zijn elf punten minder dan koploper Raptim.

Marnix Bakker staat ook volgend seizoen onder contract bij vv Sweel. Voorzitter Anita Klingenberg is blij met de contractverlenging van de trainer-coach uit Oosterhesselen.

Sweel hervat de competitie komende zondag met een thuisduel tegen Beilen. De ploeg die vorig jaar degradeerde staat zevende met vijftien punten uit tien duels.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel