.

.

 

.

Sweel begint voortvarend aan tweede seizoenshelft

Sweel heeft de doordeweekse zege tegen Schoonebeek een goed vervolg geven en zet ook Dwingeloo opzij: 1-5

Op bezoek bij laagvlieger Dwingeloo werd zondagmiddag een ruime 1-5 zege geboekt. Het publiek werd in de eerste helft niet echt verwend door de beide teams. De toeschouwers zagen veel fouten, die keurig over de beide teams werden verdeeld. Naarmate de eerste helft vorderde werd het beter aan de zijde van Sweel. Nadat een doelpunt van Fabina Bosker van de thuisploeg terecht werd afgefloten voor buitenspel, had Mees Kuipers even later de 0-1 op de schoen. Na een fraaie loopactie zette Jorrit Reuvers hem alleen voor de keeper, maar deze keerde de inzet van Kuipers.

Rust 0-0
In de tweede helft werd er uit een ander vaatje getapt. In de 51e minuut kopte Jorrit Reuvers uit een corner prompt raak. Een fractie later knikte Jorrit wederom uit een corner tegendraads de bal tegen de touwen: 0-2. Nog binnen het uur was Egbert Vugteveen vanaf rand strafschopgebied doeltreffend: 0-3. 

Dwingeloo deed nog wel iets terug (1-3), maar vlak daarna schoot Egbert Vugteveen na een poedeltje van de keeper van Dwingeloo de 1-4 tegen de touwen. De 1-5 eindstand kwam op het scorebord door Ruud Nijman, die een afgeslagen corner snoeihard binnen volleyde.

Sweel staat op de vijfde plaats met achttien punten uit elf duels. Komende zondag komt Ruinerwold op bezoek, dat is de nummer twaalf van de ranglijst. 

Wedstrijdprogramma zaterdag 3 februari:

14.00 uur: Sweel 2 – DZOH 6

14.30 uur: Sweel 3 – Twedo 2

14.30 uur: Wacker Vr1 – Sweel Vr2

14.30 uur: Zwartem./Weitev. Vr1 – Sweel Vr1

14.30 uur: Sweel JO19-1 – FC Zuidlaren JO19-1

Zondag 4 februari:

10.00 uur: Beilen 2 – Sweel 2

10.00 uur: Sweel 3 – Raptim 5

11.00 uur: Dalen 5 – Sweel 4

14.00 uur: Sweel 1 – Ruinerwold 1  

Wedstrijdsponsor: S-tech

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel