.

.

 

.

Sweel en Sleen houden punt over aan teleurstellende derby

De streekderby tussen Sweel en Sleen heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd.

Op een goed bezet sportpark in Sleen eindigde de teleurstellende ontmoeting in een 1-1 gelijkspel. De beginfase van de wedstrijd was nog wel veelbelovend, maar in het vervolg namen de slordigheden toe en liet met name Sweel vooral in de eerste helft flinke steken vallen. Dat resulteerde na bijna een halfuur spelen in een 1-0 achterstand door een goal van 'good-old' Jasper Ruinemans. Van de kant van Sweel bleef het verweer pover. Pas vlak voor rust kreeg Stein Jansen een ideale mogelijkheid op de gelijkmaker, maar bij het rustsignaal bleef de 1-0 op het bord staan.Ook de tweede helft was allesbehalve een galavoorstelling. Er was wel strijd, maar er vielen nauwelijks kansen te noteren. Wouter van der Veen was in de 53e minuut dichtbij de gelijkmaker. Uiteindelijk kwam die er in de 67e minuut toch: na goed voorbereidend werk van Jasper van der Veen scoorde Stein Jansen de 1-1.
Dat was feitelijk ook het echte laatste wapenfeit in een verder teleurstellend duel voor Sweel, al mogen de bezoekers nog het meest tevreden zijn met een puntje. 

Programma

Zaterdag 16 maart

12.30 uur: HZVV Vr 3 – Sweel Vr 2
14.00 uur: Sweel 2 – Pesse 2
14.30 uur: Sweel 3 – VEV 2
14.30 uur: Sweel JO19-1 – Sleen JO19-1
19.30 uur: Sweel 2  - Twedo 2

Zondag 16 maart
14.00 uur: Wacker 1 – Sweel 1
12.00 uur: Bargeres 2 – Sweel 3
10.00 uur: Sweel 4 – DSC’65 2

Maandag 17 maart Sporthal Emmerhout 
20.15 uur: Sporting Emmen 3 – Sweel 1  

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel