.

.

 

.

Sweel boekt verdiende zege tegen Wacker en klimt naar derde plaats

Sweel heeft zondagmiddag in het uitduel tegen Wacker aan het langste eind getrokken. De ploeg van Marnix Bakker boekte een verdiende 0-2 zege.

Na de teleurstellende derby tegen Sleen (1-1), kwam Sweel op het biljartlaken in De Wijk goed voor de dag.
In de eerste helft gaven de bezoekers volle bak druk en dat zorgde voor een groot aantal kansen. De beloning bleef aanvankelijk uit, totdat Jorrit Reuvers een geblokt schot bij de tweede paal tegen de touwen werkte. 0-1 was ook de ruststand, maar daarmee kwam Wacker nog goed weg. De thuisploeg Wacker is eigenlijk alleen gevaarlijk geweest in de omschakeling. In de tweede helft pakte Sweel het weer goed op met veel dreiging. Uiteindelijk, na een omschakeling via gebroeders Wouter en Jasper van der Veen, kwam Jasper tot een schot. Dat werd echter niet goed verwerkt door de keeper en uit een rebound verdubbelde Jasper de marge. Toen was het pleit beslecht en boekte Sweel een dik verdiende overwinning en klimt daardoor naar de derde plaats in de derde klasse C.

Programma:

Donderdag 21 maart:
20.00 uur: Sweel 4 – DSC’65 2 

Zaterdag 23 maart:
12.30 uur: Sweel Vr 2 – Dwingeloo Vr 2
13.45 uur: FC Klazienaveen 5 – Sweel 2
14.30 uur: ZVC’14 JO19 – Sweel JO19
14.30 uur: SVBO 4 – Sweel 3
14.30 uur: Sweel Vr 1 – Schoonebeek Vr 1
19.30 uur: Gieten 2 – Sweel 2 

Zondag 24 maart:
14.00 uur: Sweel 1 – SVV’04 1
Wedstrijdsponsor: Westerhof Aannemersbedrijf

11.00 uur: Witteveense Boys’87 3 – Sweel 4
10.00 uur: Sweel 3 – VIOS(O) 3

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel