.

.

 

.

Sweel VR1 lijkt helemaal klaar voor bekerstunt

Cupfighter Sweel VR1 speelt komende zaterdag op 't Alterberg in de kwartfinale van het bekertoernooi tegen Veendam 1894 VR2.

De equipe uit Zweeloo plaatste zich vorige maand op zeer overtuigende wijze voor de kwartfinale van het bekertoernooi. Sweel VR1 versloeg toen The Knickerbockers VR6 met liefst 1-7. Het duel op 't Alterbarg begint om 14.30 uur.
Sweel blijft aan winnende hand en is ook te sterk voor SVV’04|
Sweel is zondagmiddag voor de derde achtereenvolgende keer ongeslagen gebleven. De ploeg van Marnix Bakker trotseerde de maartse buien en SVV’04. Het duel op ’t Alterbarg eindigde met de stand 3-1. Sweel speelde ondanks de weersomstandigheden, harde wind en buien, een prima eerste helft. Wouter van der Veen zette Sweel vanaf de strafschopstip op 1-0 en nog voor het rustsignaal kwam de thuisploeg opnieuw voor. Wouter van der Veen scoorde, nu uit een vrije schop, 2-0. Gezien het spelbeeld was daar niets op af te dingen.

Na rust moest Sweel op zoek naar de vertrouwde patronen uit de eerste helft, maar dat bleek een zoektocht. Het spel van beide kanten was rommelig en de kansen waren schaars. Toen SVV’04 in de slotfase de spanning terugbracht (1-2) moest Sweel nog even op z'n tellen passen. Michiel Hollander maakte vlak voor tijd echter aan alle onzekerheid een eind en bepaalde met een lange rush de eindstand op 3-1.

Zondag 7 april speelt Sweel de eerstvolgende wedstrijd in en tegen Ruinen, dat is de nummer vier van de ranglijst.

Stand derde klasse C: 1 Raptim 17 – 41, 2. Pesse 18 – 40, 3. Sweel 18 – 34 en 4. Ruinen 17 – 32.

Programma:

Donderdag 28 maart
20.00 uur: Sweel 2 – Musselkanaal 2

Zaterdag  30 maart
14.30 uur: Sweel 2 – SCN 2
14.30 uur: Sweel VR1 – Veendam 1894 VR2 (kwartfinale districtsbeker)

Woensdag 3 april
19.30 uur: Sweel VR1 – Schoonebeek VR1

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel