.

.

 

.

Sweel blijft in race voor play-offs, maar maakte het onnodig moeilijk

VV Sweel houdt de play-off-droom op promotie naar de tweede klasse in leven na de nipte 0-1 zege tegen rode lantaarndrager Schoonebeek.

Het eerste half uur was er evenwicht. Sweel was voetballend wel de betere ploeg, alleen in de eindpass slordig. Na een half uur kreeg Sweel een strafschop toegewezen, nadat Mees Kuipers in de rug werd gelopen. Wouter van der Veen kon het buitenkansje echter niet verzilveren.
In 39e minuut maakte Sven Witte op aangeven van Stein Jansen de 0-1. Sweel verzuimde daarna om verder uit te lopen. Een aantal 100 % kansen werden om zeep geholpen. Schoonebeek verweerde zich kranig en kreeg ook nog twee dotten van kansen. Uiteindelijk was de nipte 0-1 overwinning terecht, maar maakte Sweel het zichzelf onnodig moeilijk.

Door de nederlaag is Schoonebeek gedegradeerd en kon bij Raptim de vlag in top. Na zes seizoenen keren de Coevordenaren terug naar de tweede klasse.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel