.

.

 

.

Badmeester Nick verwelkomt Norah Naber als 15000e bezoeker!

Afgelopen vrijdag stond Norah Naber de badmeester al op te wachten, want ze had gehoord: de eerstvolgende bezoeker is de 15000e! En wie had dat een paar weken geleden gedacht, toen er nog sprake was van nachtvorst.......? Het bestuur van Zwembad Zweeloo is dan ook erg blij met dit prachtige zomerweer juist in de laatste week van de schoolvakantie. Norah krijgt een abonnement voor het seizoen 2017. Bijschrift foto: Norah Naber uit Zweeloo werd afgelopen vrijdag als 15.000e bezoeker van het Zwembad Zweeloo in het zonnetje gezet. (Eigen foto)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 augustus 2016

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel