.

.

 

.

Eerste triatlon Zwembad Zweeloo groot succes

Afgelopen zaterdag was de eerste (1/100) triatlon vanuit het Zwembad Zweeloo een feit. Jong en oud deden mee en genoten van het rondje zwemmen, fietsen en lopen rondom Zweeloo en Aalden.  Na afloop kregen de moegestreden deelnemers een lekker fruitdrankje, aangeboden door Tastybasics. Veel vrijwilligers zorgden er voor dat er geen hinder was van en voor het verkeer, dat de tijdwaarneming goed verliep en dat het geluid goed was verzorgd.

De deelnemers waren in vier categorieën ingedeeld, waarbij alle deelnemers een mooie medaille en prijsje kregen. Voor de snelste per categorie was er een extra prijsje, beschikbaar gesteld door Anytime. Veel deelnemers hebben al aangegeven volgend jaar weer mee te doen om een nog snellere tijd neer te zetten. Volg de informatie van Zwembad Zweeloo over dit event. De uitslag van 2017 was als volgt:

Volwassenen: Alfred Vrieling, 8.09m

Ouder-kind: NoaenRuth Ellen, 14.13m

Onder 11 jaar: Maud Mulder, 9.56m

Onder 13 jaar: Michiel Hollander, 7.50m

Oes Eig’n Kraantien d.d. 12 september 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel