.

.

 

.

Boekenmarkt Aelder Meent ten bate van Zwembad Zweeloo

Op zaterdag 29 juni a.s. organiseert de Aelder Meent een boekenmarkt in de Aelder Meent. Voor deze boekenmarkt is de samenwerking gezocht met het Zwembad Zweeloo en men was meteen hier toe bereid. Op deze manier werken we samen aan een goed initiatief om daar het zwembad mee te steunen. Met ons allen moeten we onze mooie voorzieningen in stand houden en hiermee dragen we weer een steentje bij.

Allerlei genres zijn tegen een kleine prijs te koop. Romans, thrillers, geschiedenis en aardrijkskunde boeken, hele oude boeken, informatieve boeken, hobbyboeken, kook- en gezondheidsboeken en ga zo maar door. Een uitgelezen kans om leesmateriaal aan te schaffen voor bijvoorbeeld de vakantie. Boeken kunnen nog ingeleverd worden tot 28 juni a.s. Op de zaterdagmiddagen of via 06-29437414.

De boeken worden voor 0,50 eurocent per centimeter verkocht. Tevens zal er koffie/thee met of zonder gebak te koop zijn. Let wel, alles zal contant moeten worden afgerekend. De boekenmarkt is geopend van 10.00 uur – 14.00 uur. De opbrengst is voor het Zwembad Zweeloo.

Dus twijfel niet, kom langs, leef je uit en vergeet zeker de boodschappentas niet om alle aanwinsten in te vervoeren.

Bron: Aelder Meent

Oes Eig'n Kraantien d.d. 18 juni 2019

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel