.

.

 

.

7e editie van Cross Triathlon in én rond zwembad Zweeloo

Het is een recreatieve triathlon die uitermate geschikt is voor zowel de beginnende recreanten als voor fanatieke duuratleten.

De één wil gewoon kennis maken met deze tak van sport en finishen en de ander wil juist proberen het uiterste uit zich te halen en een snelle tijd neer zetten. Beide kan op zaterdag 29 juni in Zweeloo. 

Er wordt begonnen met zwemmen in het 25-meter bad van Zwembad Zweeloo, in startgroepen per leeftijdscategorie. Fietsen doen we op een mountainbike of cross-race fiets op een prachtig 5 km parcours door en rond Aalden en het beekdal van de Aelderstroom (voor de kids run is het parcours aangepast zodat dit ook op een ‘gewone’ fiets prima te doen is). Tot slot is er een crossloop parcours van 2,5 km, gedeeltelijk onverhard via het sportpark en langs de Aelderstroom met finish op het zwembadterrein.

Het voorlopige programma van zaterdag 29 juni 2024:

10.00 uur: 1/8ste  Triathlon - 500 m zwemmen / 20 km fietsen MTB / 5 km lopen (cross).

11:00 uur: 1/8ste  Triathlon Estafette.

11:30 uur: 1/16de Triathlon - 250 m zwemmen / 10 km fietsen MTB / 2,5 km lopen (cross).

12:00 uur: 1/16de Triathlon Estafette.

13:00 uur: Kids Triathlon (t/m 12 jaar) - 75 m zwemmen / 3 km fietsen / 950 m lopen.

De inschrijfkosten zijn € 5,- voor de kids triathlon, € 25,- voor de 1/16de triathlon, € 30,- voor de 1/8ste triathlon, € 35,- voor de 1/16de triathlon estafette en € 40,- voor de 1/8ste triathlon estafette. 

Ga deze mooie uitdaging aan! Kijk voor meer informatie op onze website www.crosstriatlonzweeloo.nl. Deelname is alleen mogelijk door middel van online aanmelden via deze website.
Heeft u nog vragen over de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon 2024? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel