.

.

 

.

Sweelpop, de vierde naam

 

De vierde naam die we bekend maken:
DE CORONAS

Ze stonden in 2010 op het Zuidenveld feest te Zweeloo.

Ze zijn het huisorkest in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen.

Ze spelen (speelden) op de grote festivals in het land w.o. Paaspop, Dauwpop, 538 Koninginnedag Museumplein, Bevrijdingspop Haarlem, Eurosonic, etc. etc.

De Coronas brengen een unieke interactieve muziekshow, geknipt voor elk publiek. De zes multi-talenten hebben zo'n 5000 liedjes in de vingers. En nóg unieker: het publiek bepaalt de muziek!
De Coronas maken muziek met een vleugje humor. Ze dagen het publiek uit om hun muzikale wens door te geven aan de band én de zaal via de Coronas Hotline midden in het publiek. De groep speelt het nummer direct met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek.

Van stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlap. De Coronas spelen het niet zomaar, ze laten het ook zien! Met originele filmbeelden, eigengemaakte animaties, schitterend decor en een verrassend flexibele vleugel. Dit, in combinatie met hun aanstekelijke optreden, zorgt voor een onvergetelijk muzikaal en visueel spektakel!
de
Dus zorg dat je erbij bent tijdens Sweelpop ‘13, dan spelen De Coronas ook jouw favoriete song!

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel